WITTE PUMPS ORDINAIR? 9X MIJN FAVORIETE OUTFITS

Ik heb best wel een dingetje met witte schoenen. Als ze kraakwit uit de doos komen is mijn eerste indruk “deze schoenen hebben wat viezigheid nodig”. Tot ze vies zijn, dan weet ik niet hoe snel ik ze een retourtje in de wasmachine moet geven. Een nog groter dingetje naast witte sneakers vind ik witte pumps, ik vind ze nog al snel o.r.d.i.n.a.i.r. Waarom? Dat weet ik eigenlijk niet, misschien dat het iets te maken heeft met het welbekende hokjes denken. Witte pumps zitten bij mij overduidelijk in een hokje. Of toch niet?

Van de week zag ik Sylvie Meis een outfitfoto posten, met daarop witte pumps. en guess what? Ik vond ze eigenlijk wel tof, zo tof dat ik direct besloot meer onderzoek te doen. Ik ging op zoektocht naar de mooiste outfits met witte pumps. Trashy? Not at all, mits je ze goed combineert! Zo staan ze eigenlijk wel heel erg gaaf onder een spijkerbroek, maar ook onder een grijze of een zwarte broek misstaan ze zeker niet. En wat dacht je van een rok of een jurkje? Best oké toch?

Vandaag deel ik de tofste outfits met je, wat vind jij van de witte pump? Een yay of een nay?

 

p10

 

p9

 

p8

 

p7

 

p6

 

p5

 

p4

 

p3

 

witte pumps inspiratie

 

VOLG MIJ OOK OP FACEBOOK – INSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN!

 

witte pumps inspiratie

Reacties

reacties

Gerelateerde artikelen

7 Reacties

 1. Diana
  12 april 2016 at 08:32 Beantwoorden

  Ik hou van de witte pumps! :-)
  Diana onlangs geplaatst…Slapeloze nachten: ziekenhuisopname?My Profile

 2. Charelle
  12 april 2016 at 08:35 Beantwoorden

  In eerste instantie zou ik de witte pump ook ordinair noemen denk ik, maar bij deze outfit foto’s lijkt hij toch wel weer heel tof! Zie je maar weer dat het er compleet aan ligt hoe je het combineert! (:

 3. Vlijtig Liesje
  12 april 2016 at 09:17 Beantwoorden

  Op deze foto’s vind ik ze niet ordinair. Ik droeg altijd witte pumps op de middelbare school : )
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…8 tips voor succesvol kringlopenMy Profile

 4. Saskia
  12 april 2016 at 13:13 Beantwoorden

  Ja het is inderdaad hoe je het combineert, ik vind ze ook heel leuk!
  Saskia onlangs geplaatst…Buitenbaarmoederlijke zwangerschapMy Profile

 5. Valerie Michelle
  12 april 2016 at 16:42 Beantwoorden

  Yay voor witte pumps. Ik ben ook helemaal dol op witte sneakers en ik was helemaal vergeten dat ik ook nog witte/beige pump heb! Helemaal vergeten door de winter haha. Leuke outfitinspi heb je erbij gezocht. Ik ga m’n pumps zoeken!
  Valerie Michelle onlangs geplaatst…GYMOUTFIT OF THE WEEK #2 Black on black on pinkMy Profile

Reactie plaatsen

CAPTCHA afbeelding
*

CommentLuv badge