WEKELIJKSE OUTFIT DIARY: MIJN FAVORIETEN VAN DE AFGELOPEN TIJD

Whoehoe, de vlag mag uit. Is de lente dan nu echt begonnen? Ik sta te popelen om mijn open schoenen te kunnen dragen, dunne zomerse truitjes en heerlijk te kunnen genieten van wijntjes op het terras. 

Zou de tijd van dikke truien en winterlaarzen dan voorlopig echt even voorbij zijn? Wat mij betreft wel! Maar, omdat er een nieuw seizoen gaat aanbreken met nieuwe outfits blik ik graag nog even terug naar al mijn winter outfits. Welke waren favoriet? Welke items zagen de wasmachine zo vaak dat het niet meer op twee handen te tellen is geweest? Let’s see!

out4

 

ou12

 

outfit15

 

out19

 

out15

 

ou13

 

 

 

l3

 

od2

 

out9

 

out13

 

wd7

 

of8

 

odd10

 

ff4

 

od9

 

od6

 

od11

 

Ik kan zelf wel de conclusie trekken dat ik deze winter lekker afgewisseld heb. Niet alleen in mijn outfits, maar ook in mijn figuur en mijn interieur, haha.  Zo waren mijn jeans en zwarte broeken groot favoriet. Trok ik mijn zwarte laarsjes bijna niet uit en droeg ik ook nog regelmatig mijn oude vertrouwde Isabel Marant’s. Veranderde ik tussendoor van kleed, kast en bijzettafeltjes en kan ik goed zien wanneer ik fanatiek aan het trainen was en wanneer niet.

Ik kan niet wachten om mijn pumps weer de kast uit te trekken en de komende zomer voor net nog wat meer vrouwelijk te gaan!

 

ga1

 

 

VOLG MIJ OOK OP FACEBOOK INSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN!

 

 

Reacties

reacties

Gerelateerde artikelen

2 Reacties

 1. Diana
  13 april 2016 at 09:06 Beantwoorden

  Mooie outfits weer! :-)
  Diana onlangs geplaatst…Diana’s Diary #4My Profile

 2. Desiree | Sweet Happinez
  13 april 2016 at 09:30 Beantwoorden

  Leuke outfits! Je hebt inderdaad heel wat afgewisseld! Ik houd daar ook altijd van. Gelukkig kan je sommige items ook nog best in de lente aan :)
  Desiree | Sweet Happinez onlangs geplaatst…REVIEW + WINACTIE| CHEESECAKES VAN BERKOMy Profile

Reactie plaatsen

CAPTCHA afbeelding
*

CommentLuv badge