WAAROM BLOGBUILDING ONMISBAAR IS BIJ HET OPBOUWEN VAN JE BEREIK

Je wil als ondernemer over het algemeen maar één ding, zichtbaar zijn. Iedereen moet weten welke product of dienst er door jouw onderneming aangeboden wordt. Maar, waar haal je als ondernemer ook nog eens de tijd vandaan om Google te vriend te houden en te zorgen dat je online goed zichtbaar bent? 

Wat is content? 

Google rankt websites die veel in beweging zijn, dan heb ik het niet over artikelen toevoegen aan je webshop of af en toe een tekst aanpassen. Nee, als we over SEO en Google hebben zijn er andere factoren die belangrijk zijn. Dan hebben het over teksten, oftewel content. Het regelmatig delen van relevante informatie. Deel je kennis en neem jouw bezoekers mee in jouw missie en visie. Niks is fijner dan dat een bedrijf, welke je volgt, ook informatie deelt die jij als bezoeker interessant maar vooral ook relevant vindt.

Content hoeft niet per definitie altijd commercieel te zijn, nog beter, het blijft voor je volgers veel interessanter als er een juiste mix is. Je kan tonen wat je verkoopt, maar een lezer vindt het nog leuker om achtergrond informatie van jouw bedrijf te verkrijgen, mee te gaan in je visie en als geïnteresseerde jouw website te bezoeken omdat hij of zij jouw blogs zo interessant vindt. Oftewel potentieel klanten en conversie, die je achteraf wel weer kan re-targetten. Zorg dat jouw veel meer deelt dan enkel je diensten of producten.

Waar schrijf je over? 

Als bedrijf heb je een hoop te vertellen, begin alleen al met het delen van je kennis. Tips voor bezoekers, informatie over een product, leuke backstage beelden een quiz om interactie te creëren, ga zo maar door.

Kortom, een blog is zoveel meer dan enkel een stuk tekst.

Je verhoogt er je Google ranking mee

Maak je blogs shareable voor een groter bereik

Je informeert en inspireert lezers

Je trekt potentiële kopers naar je website en je creëert conversie

Data om te retargetten

Je maakt jezelf interessant voor een grote doelgroep

 

lfbranding

 

Wil jij meer weten over blogbuilding of wil je hier mee aan de slag? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Reacties

reacties

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

CommentLuv badge

*