SOCIAL MEDIA & CONTENT MARKETING

SOCIAL MEDIA: 

Social media kan een hele hoop opleveren, dat is bij iedereen bekend. Maar waar haal je de tijd vandaan om deze berichten te plaatsen? Content te bedenken, te zoeken en te plaatsen? Juist, daar ligt vaak het pijnpunt. Wij hebben de oplossing, besteed het beheer van je social media uit. Samen zorgen wij voor actieve accounts.

CONTENT STRATEGIE: 

Om relevant te blijven bij de consument is een goede strategie van cruciaal belang. Daarom onderzoeken wij enerzijds welke behoeften er leven binnen de doelgroep en anderzijds welk verhaal jouw bedrijf te vertellen heeft. Met een flinke dosis creativiteit en een andere inslag maken wij hier een pakkend verhaal van, entertainment, inspirerend of informatief. Want alleen dan werkt content online.

CAMPAGNES: 

Er kunnen verschillende campagnes opgezet worden, uiteraard afhankelijk van je doel. Dit kan zijn om leads te genereren, traffic naar je website verhogen, naamsbekendheid vergroten, awareness creëren voor een actie, hier maken wij voor elke klant een campagne op maat voor.

Wij kunnen niet alleen de nodige zaken voor een of meerdere social media kanalen regelen, zoals de berichten promoten en advertenties inregelen, maar ook een landingspagina opmaken en eventuele mailings designen en inregelen.

WAAROM HET WERKT? 

Social media weten meer over je doelgroep dan je ergens anders kunt opzoeken, omdat zij zelf alle nodige informatie verstrekken. Via deze media kun je gebruik maken van heel veel waardevolle data, zodat je precies diegene kunt bereiken die je wilt.

Social media beschikken over enorm veel data. Dit resulteert in veel target- en segmentatiemogelijkheden – op basis van demografische gegevens, interesses, maar ook op locatie en gebruikte devices.

 

 

social media uitbesteden

 

Reageren is niet mogelijk.