PLOG: WAAR ZIJN WE AAN BEGONNEN?

Springen in een overvol kids speelparadijs, flesjes Fristi over de vloer tijdens een etentje, boodschappen, schrobben en een nieuwe verslaving. Benieuwd wat ik gister nog meer deed?o3

Kwart voor zeven en klaar wakker, mijn lijf is niet meer gewend aan uitslapen..

o4

Ik begin de dag met een grote kop thee en met een nieuwe vlog van Gabby. Gabby is een Engelse YouTuber die onlangs haar borsten liet vergroten en haar volgers meeneemt in dit avontuur.

o5

He, he.. Om 8:45 besluit Zoë ook een keer wakker te worden. Samen drinken wij (mijn) favoriete thee en eten we een broodje.

o6

Outfit van de dag, ripped jeans en leopard flats. (Maar dat had je zelf uiteraard ook al gezien!). Zoë laadt ondertussen haar buggy in.

o7

Om vervolgens haar knuffel vriendjes uit te laten. Ik gok dat de kleurplaat ook voor haar pluchen beestjes bestemd is. (de fantasie van een kind, love it)

o8

Zoë’s outfit van de dag. Als ik boodschappen wil doen besluit mevrouw uitgebreid haar boekjes te lezen.

o9

En gaat rustig verder als we allebei onze jas aan hebben getrokken. Peuters met een eigen wil..

o10

Boodschappen doen! De Nibbit “ringen” chippies bewaakt ze met haar leven..

o11

Ook zijn de luiers op, en omdat alle andere winkels nog gesloten zijn en ik niet zo veel zin heb om verder te lopen besluit ik om de luiers van de Deen te testen.

o12

Thuis aangekomen is Zoë druk met ons allemaal van Play Doh ijsjes te voorzien..

o13

En ga ik aan de slag in de keuken. Schrobben, poetsen..o14

En de kastjes uitmesten. Heerlijk zo’n opgeruimde keuken, geurkaasje aan en ik ben weer tevreden.

o15

Lieverdje..

o18

Samen het visjes spel spelen. Ik kocht dit onlangs bij de Action voor nog geen €1,00 en het is een regelrechte hit!

o17

Net zoals dit, wie kent dit nog van vroeger? (ik lijk wel heel oud!). Je doet er dia’s in en kunt deze doorklikken. Zoë vindt het geweldig!

o19

 

Feest lunch voor twee. Knakworstjes zijn groot favoriet hier in huis!

o21

Als Zoë slaapt begint mijn zoektocht om de eethoek af te maken. Nu mijn computer van de eettafel af is, wil ik er ook echt een gezellige tafel van maken. De stoelen die bij de tafel stonden kunnen er niet onder en vind ik daarom niet praktisch en ook wordt het hoogtijd dat er verlichting boven de tafel komt te hangen.

o1

Daarnaast wil ik heel graag wat aan de muur hangen. Al tijden zit dit plaatje in mijn inspiratie map en ik besluit dan ook om een paar van deze posters te bestellen.

o23

Jihaaa! S’middags is het tijd om ons uit te laten en gaan we samen met onze vriendinnetjes los in Kids Eiland.  Waar zijn we aan begonnen?! (echt een aanrader in vakanties!). We survived!

o24

Dikke knuffels..

o25

We besluiten ook nog uit eten te gaan. Het restaurant waar we zaten was niet echt op kinderen ingesteld. Desondanks hadden ze wel leuke slabbers die ingekleurd konden worden. Kinderen blij, mama’s blij.

o22

Kleine meisjes met hele grote muizen sloffen. Die van mama blijven toch het mooist en matchen goed met haar pyjama. (ik snap je helemaal hoor lieverd!).

o2

Als Zoë slaapt zet ik een grote pot thee, maak ik deze plog en kijk ik naar mijn nieuwe verslaving The Client List. Aanrader!

Vanmiddag komt er nog een jaarafsluiting online en is het bijna tijd om te proosten op een nieuw jaar! Zie ik je vanmiddag weer?

Bedankt voor het lezen!

ga1

 

 

 

 

LIKE US

 

Reacties

reacties

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

CAPTCHA afbeelding
*

CommentLuv badge