PLOG: EEN MINI ROADTRIP OP DE MAANDAG

Hey you! Daar ben ik weer met een plog! Ondanks dat de feestdagen voorbij zijn heb ik besloten om het ploggen er meerdere malen per week in te houden. 

Ik vind het zelf niet alleen leuk om te doen, maar zo te zien vinden jullie het (het blijft mij verbazen!) ook leuk om een kijkje in mijn leven te krijgen. (Al neem ik zelf ook maar al te graag een kijkje in het leven van alle bloggers!).

Het zou kunnen dat het ploggen het moet opnemen tegen het vloggen, maar om de hele dag tegen een camera te praten, ik heb daar nog een wat awkward gevoel bij. Wellicht iets voor op mijn 2016 bucketlist. 

Genoeg gepraat, kijk je mee waar ik gister druk mee was?

ppp

Na een helse nacht waarin ik werkelijk geen oog dichtdoe besluit ik om 5:00 maar mijn bed uit te gaan. Zo impulsief als ik ben besluit ik ook maar gelijk dat de kerstboom weg moet. Normaal gesproken staat deze altijd tot na oud en nieuw maar omdat de boom dit jaar al ruim voor sinterklaas stond was ik A) de boom zat en B) had ik besloten dat ik mijn kamer wou verbouwen waarbij ik de boom niet kon gebruiken. Gevolg? Ik stond om 5:30 mijn kerstboom af te breken. Is weer eens wat anders dan slapen, toch?

pp2

Yes, ook de sportschool staat weer op het ochtend programma. Zonder ontbijt functioneer ik niet, en aangezien mijn koelkast vrij leeg is ontbijt ik met twee (zacht) gekookte eitjes.

pp3

Phoe, vage foto. Mijn telefoon heeft de meest slechte camera ever. Maar goed, ik heb sinds tijden weer mijn sportkleding aan, dat vond ik zelfs een vage selfie waard. Goede voornemens beginnen niet op 1 januari, nee die beginnen bij jezelf! (ik verbaas mijzelf met deze wijze woorden!)

pp5

Terug in de boksring, nou ja bokszak. Het was weer heerlijk!

pp24

11:11 make a wish. Op naar de volgende missie, het scoren van een bureau! Mijn computer staat nu al ruim een half jaar op de eettafel en ik ben het zat. De eettafel moet gewoon weer als eettafel gebruikt kunnen worden ipv een bureau. Daarnaast is het tijd dat mijn huis een “thuis” wordt. Shoppen dus!

pp8

Tussen stop bij de Porsche dealer. Zoë een Porsche, mama een..

pp9

Nieuw bureau! Ik moest uiteraard (helaas!) bij de buren zijn!

pp10

Bij de woonexpress spot ik dit te leuke tentje. Net weer even wat anders dan de populaire tipi tentjes en net wat fijner geprijsd dan de tipi tentjes. Nu in de aanbieding voor 49, 95. (no spon, maar leuk om te delen!). 

pp11

Pineapple anyone?

pp12

Bij de Kwantum word ik verliefd op deze bureau lamp. Niet gekocht, maar dat kan niet lang meer duren!

pp13

Aangekomen bij de Ikea, wat blijkt? Het bureau wat ik wil hebben is niet op voorraad. Voor mijn vertrek heb ik de voorraad van de bureaus die mij wat leken gecheckt. Behalve deze, die spotte ik vandaag in de Ikea pas.

pp14

Ik koop snoepjes en drinken voor onderweg en maak er een mini roadtrip van. Op naar Utrecht!

pp15

Yes!

 

 

pp16

 

What’s on the loopband? Ik haal nog snel wat boodschappen.

pp20

Net als ik denk dat ik lekker bezig ben en wellicht de nieuwe presentatrice van “Eigen huis en tuin”  kan worden ontdek ik dat ik toch niet helemaal goed opgelet heb. De linkerpoten moeten helaas andersom. Uit elkaar halen dan maar en die sollicitatie laat ik voorlopig ook nog maar even zitten.

pp21

After! Stiekem toch een beetje trots op mezelf!

pp22

Van klussen krijg ik trek. Ik maak een salade met pittige kip.

pp23

Doe nog even de was..

pp4

Neem een warme douche, haal mijn make-up eraf en ga druk in de weer met met Kiehls samples. Regelmatig hoor ik veel positieve verhalen over de huidverzorging van dit merk en ik besloot van de week in Amsterdam om een paar samples te vragen. Een echt oordeel durf ik nog niet te geven, maar mijn eerste indruk is meer dan goed!

De rest van de avond lig ik heerlijk onderuit op de bank en ga ik na een slapeloze nacht en een productieve dag lekker vroeg mijn bedje in!

 

Bedankt weer voor het lezen en tot morgen! 

ga1

 

 

LIKE US

 

Reacties

reacties

Gerelateerde artikelen

3 Reacties

 1. doortje
  29 december 2015 at 11:20 Beantwoorden

  Leuke plog weer! Knap dat je dat bureau helemaal in elkaar hebt gezet, ik heb altijd ruzie met de Ikea meubels 😉

  • Dorien Broerse
   29 december 2015 at 11:38 Beantwoorden

   Haha, nou ik normaal ook altijd hoor! Deze ging verdacht makkelijk in elkaar! 🙂

 2. karlien
  29 december 2015 at 11:21 Beantwoorden

  Heerlijk zo’n roadtrip 🙂

Reactie plaatsen

CommentLuv badge

*