MIJN WEEK IN OUTFITS #9 DE INSTAGRAM EDITIE

En toen was het alweer maandag. De weken vliegen voorbij, ik weer een jaartje ouder. Januari is verleden tijd, de lente komt er aan, de dagen worden weer langer en voor je het weet is het tijd om de bbq aan te steken. 

Oke, dat was wellicht een beetje té vooruitstrevend, maar wel allemaal heel erg leuk. Genoeg gezegd, nu wordt het tijd voor een bekentenis. Want, zoals jullie gewend zijn plaats ik op maandag altijd mijn outfit diary. Ik weet niet hoe het komt, maar ik kwam er vandaag achter dat ik van de afgelopen week exact 1 outfit foto heb. Beetje karig.

Daarom vandaag geen wekelijkse outfit diary van mij zelf, maar een artikel vol met outfits die mijn favoriete Instagrammers afgelopen week gedragen hebben. Bijna even leuk toch?

 

Schermafbeelding 2016-01-30 om 13.03.56

 

Jules mag en kan niet ontbreken. Bijna elke outfit dit zij draagt zou ik zo copy paste in mijn kast willen hangen. Het suède rokje, het suède jasje, de Celine tas. Ik vind de mix van verschillende materialen en het kleur palette echt super!

Schermafbeelding 2016-01-30 om 13.05.10

 

Christine Andrew van Hellofashion blog vertoeft momenteel op Hawaii met haar schattige gezin. Ze reist in stijl. De Adidasjes zijn voor komend voorjaar van harte welkom!

 

Schermafbeelding 2016-01-30 om 13.06.05

Schermafbeelding 2016-01-30 om 13.08.22

 

Arielle van Something Navy is hoogzwanger maar weet zich keer op keer nog steeds goed te kleden.

 

Schermafbeelding 2016-01-30 om 13.09.23

 

All black is wat mij betreft altijd goed. Nina van Hello shopping ziet er stunning uit. Het kanten randje maakt de outfit net even wat sexier en de pumps breken de look mooi.

 

Schermafbeelding 2016-01-30 om 13.22.11

 

Wie-wa-wauw Naima van Instanaimabarcelona looks stunning!  Deze look vind ik werkelijk prachtig. Leren rokken in combinatie met grove truien zijn wat mij betreft altijd goed. Reminder voor mijzelf, koop een mooie statement ketting!

 

Schermafbeelding 2016-01-30 om 13.27.07

 

Ik ben gek op grijstinten. Stephanie van Stephlovesstyle gaat voor casual in het weekend.  Dit is een look en een combinatie die ik zelf ook graag draag!

 

Schermafbeelding 2016-01-30 om 13.29.25

 

Kate van kateireneblue heeft een paar hele mooie designertassen. Deze Chloe tas blijf ik mooi vinden. De hagel witte All Stars geven de look een zomers tintje! Ook ben ik een tikkeltje jaloers op haar nagellak, ben ik dan echt de enigste bij wij witte nagellak net typ-ex lijkt?

 

Schermafbeelding 2016-01-30 om 13.32.06

 

Erica heeft echt eindeloze benen waar ik uren naar kan staren. De tas trekt mij aandacht, net even wat anders dan anders, al zou ik hier zelf niet de hele dag mee rond kunnen lopen, het handvat ziet er niet heel comfortabel uit. En vind je ook niet dat ze op deze foto wat weg heeft van Olivia Palermo?

 

Schermafbeelding 2016-01-30 om 13.35.51

Sheryl van Walkinwonderland zou maar zo een zusje van de Kardashians kunnen zijn, ze doet mij op foto’s vaak denken aan Kylie en aan Kourtney. Ik ben geen fan van Gucci, maar deze tas zou ik absoluut niet weigeren, het logo is ook subtiel verwerkt en lijkt meer op een gaaf motief welke super tof combineert met de gestreepte top!

De lat voor volgende week ligt hoog, kijkend naar deze foto’s mag ik wel heel snel iets aan mijn foto skills gaan doen! Ik zorg dat mijn nieuwe outfit diary weer gevuld zal zijn met outfits van mij en Zoë!

 

ga1

 

 

 

Reacties

reacties

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

CAPTCHA afbeelding
*

CommentLuv badge