LIFESTYLE: MY ROAD TO RUNNING NYC

Over 150 dagen is het zover, dan heb ik 5.000 euro bij elkaar gehaald voor dance4life én loop ik de marathon van New York uit. Althans, dat is het doel. Het trainen gaat steeds beter, maar het geld….

Op maandag kreeg ik een mail van dance4life. De tussentijdse deadline, die staat op 1 juli, is bijna en dan moet er 3.500 euro binnen zijn. Dat was even slikken, want ik zit nu op 2.100 euro en 1 juli is al bijna! De hele week ben ik bezig geweest met mailtjes, belletjes en smeekbeden. Tijd voor schaamte of twijfel is er niet meer. Inmiddels ben ik door mijn eigen netwerk heen en moet ik het echt hebben van externa sponsoren en donateurs. Goed, nog 25 dus dagen tot de eerste deadline. Spannend!

Dinsdag ging de wekker om half zes, waarna ik mezelf snel op fris en in sportkleren hijs. Om ongeveer half zeven ben ik klaar met mijn rondje van tien kilometer en heb ik nog een hele dag voor me. Heerlijk!. Het trainen heb ik volledig zelf in de hand en inmiddels loop ik om de dag. Toen ik net begon met hardlopen zag ik op tegen elke training, maar inmiddels is het echt een momentje voor mezelf geworden. Even aan helemaal niks denken of juist alles op een rijtje zetten.

Op woensdag had ik een ‘fotoshoot’ voor de krant. Ik vind het zo raar om mezelf terug te zien in sportkleren of überhaupt ergens te zien (op social media en mijn blog na natuurlijk ;)). Ik hoop zo dat dit allemaal zijn vruchten afwerpt en dance4life nog meer aandacht krijgt. Daar gaat het natuurlijk om!!

Mijn donderdag stond geheel in het teken van school. Ik wisselde mijn studentenstad Utrecht in voor Amsterdam en zat de hele dag in de collegebanken. Tijdens de (gezonde lunch) besloot heel spontaan een brainstorm te organiseren en er kwam zo’n goed idee uit! Heb ik toch nog wat aan die schoolbanken gehad ;).

Vanavond viert dance4life haar tiende verjaardag in het Concertgebouw met onder andere Hardwell en Fedde le Grand. Deze week sluit ik dus af met een dansje!

Tot volgende week!

 

Liefs,

 

Raounak

Running to NYC

 

Volg Lifestyle Fabriek ook op |Facebook|Instagram|Bloglovin|Pinterest|

Doe jij al mee met de Zoeva winactie? Like de Lifestyle- Fabriek facebook pagina en je doet mee!

RUNNING TO NYC

Reacties

reacties

Gerelateerde artikelen

Eén reactie

  1. Florentine
    6 juni 2014 at 12:12 Beantwoorden

    Ik vind het zó gaaf dag je dit gaat doen!!

Reactie plaatsen

CommentLuv badge

*