PANIEK TIJDENS DE VOORSTELRONDE? ZO LAAT JIJ DE JUISTE INDRUK ACHTER

Ben jij geen held in grote groepen? Krijg jij het Spaans benauwd bij de gedachten dat jij je voor moet gaan stellen? Stap je ook liever niet op iemand af tijdens een netwerk event of een event? Nergens voor nodig!

ZEG DE ONZEKERE JIJ VAARWEL!

Onthoud, de eerste indruk van iemand wordt binnen 7 seconden bepaald. En hierin zit precies de kracht van succesvolle ondernemers. Zij hebben de perfecte pitch klaar en weten precies hoe zij zich moeten presenteren binnen die eerste paar seconden.

Jezelf voorstellen op een authentieke en onderscheidende manier is een personal branding tool die je kan helpen om jouw droombaan te bemachtigen of nieuwe klanten binnen te halen. Durf jezelf te zijn, oefen en je onzekerheid is nergens meer voor nodig.

WEES AUTHENTIEK!

Authentiek zijn is niets meer en niets minder dan jezelf zijn. Als jij op een verjaardag een nieuw persoon leert kennen ben je volledig jezelf, voorstellen gaat zonder problemen want je bent in je comfort zone en op je gemak. Het werkt zakelijk gezien niet anders! Echter is het zo, dat we vaak zenuwachtig en onzeker worden op het moment dat de setting verandert. Het wordt een struggle. Maar, durf ook op deze gelegenheden jezelf te zijn, je zal merken dat je zelfvertrouwen dan groeit.

SPRING ERUIT

Kopieer tijdens een voorstel ronde niet de persoon voor je en begin niet met de de woorden ” Ik ben.. en ik kom uit..” Saai! Blijf jezelf, straal energie uit en wees krachtig, spreek vanuit je passie en prikkel de andere aanwezigen!

VOORBEREID

Er is niks mis met een korte voorbereiding. Oefen een aantal keer jouw verhaal. Formuleer een paar korte zinnen waarbij je de nieuwsgierigheid van de aanwezigen wekt en prikkelt. Kijk vervolgens kritisch naar jouw pitch. Is deze kopieerbaar of ben je uniek? Herzie jouw tekst waar nodig en maak jouw pitch persoonlijk!

 

hoe maak je een goede pitch

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK EN LINKEDIN!

 

hoe maak je een goede pitch? 

Reacties

reacties

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

CommentLuv badge

*