BEAUTY: 6 BEAUTYTIPS VOOR DE LAZY GIRL

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik af en toe een beetje lui ben, oke, laat dat beetje en dat af en toe maar weg. Maar toch, wil ik graag ondanks mijn luiheid er wel altijd goed en verzorgd uit zien, maar hoe vind je nou de juiste balans om dan toch je verzorgings rituelen niet in de weg te staan?

Ik heb ondertussen een vrij fijne routine gevonden, die voor mij werkt. En wie weet, voor jou ook!

be1

– Haal je make-up er af zodra je thuis komt..

Oke je loopt hierbij het risico dat als je onverwachts nog de deur uit wilt je weer opnieuw moet beginnen, maar je tackelt ook het probleem dat je er s’avonds laat, na een avondje bank hangen geen zin meer in hebt. Herkenbaar?

– Poets je tanden onder de douche..

Neem het poetsen van de tanden mee in je douche ritueel, zo scheelt het weer een handeling voor de wasbak.

– Smeer je dagcreme zodra je onder de douche vandaan komt..

Er gaat geen dag voorbij dat ik mijn crème niet vergeet, maar wat ik wel vervelend vindt is dat je crème toch echt wel even moet intrekken. Mijn tip? Smeer je crème op zodra je onder de douche vandaan komt. Doe dan je haar, zodra je daarmee klaar bent is ook je crème ingetrokken.

be2

 

– Koop een alles in 1 cleanser..

Persoonlijk zweer ik bij mijn Clarisonic en mijn Philosophy Purity cleanser. Deze reiniger reinigt echt in 1 veeg je gehele gezicht en als pluspunt neemt ‘ie ook jouw waterproof mascara mee.

– Droogshampoo..

Do I need to say more? Haren wassen, drogen en fohnen neemt nou eenmaal aardig wat tijd in beslag. Houd je coupe een aantal dagen in shape en vetloos door droogshampoo te gebruiken. Mijn favoriet? Absoluut Batiste!

– Nagellak remover in een potje..

Nooit meer gehannes met watjes en remover, koop een remover die in een potje zit, steek er je vinger in, draai deze rond en je nagellak is verwijdert. I-de-eaal! Tip; ook jouw teennagels reinig je hiermee. Het is even oefenen, maar ook binnen no time zijn deze nagels weer nagellak vrij!

Hoe simpel kan het zijn? Heb jij toevallig ook nog een gouden tijdbesparende beautytip?

 

ga1

VOLG ONS OOK OP FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN!

 

 

 

 

 beauty tips

Reacties

reacties

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

CAPTCHA afbeelding
*

CommentLuv badge