7 HAARSTIJLEN VOOR DUN EN FIJN HAAR

Mijn haar is dun en fijn, elke keer krijg ik bij de kapper te horen dat ik wel “veel” haar heb. Maar helaas vind ik dat daar maar weinig van terug te zien is. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg producten op de markt die mijn coupe van net wat meer volume kan voorzien, maar zo’n mooie volle bos haar en het liefst met krullen, ja die had ik wel gewild!

Een goede knipbeurt doet ook veel voor je haar en voor het volume hiervan. Leg je dilemma bij je kapper neer en vraag eens welk kapsel zij jou het beste kunnen aanmeten. Of ga voor het verrassingseffect en laat ze eens volledig hun gang gaan. Sinds mijn haar een stuk korter is, in grove lagen geknipt is en ik van droogshampoo mijn best friend heb gemaakt ben ik best wel tevreden over mijn haar. Ben jij nog aan het struggelen en wil je weten welke kapsels het best geschikt zijn voor dun en fijn haar? Ik heb wat research voor je gedaan!

 

hs1

Fijn haar is vaak sluik en heel erg glad. Zorg ervoor dat je haar 1 dag vies is en maak er dan deze messy, gedraaide bun mee. Het hoeft niet netjes te zijn dus trek er links en rechts wat haren uit!

hs2

Spray wat sandspray in je haar en ga er met de krultang doorheen. Hierdoor krijg je beachy waves die je haar net even dat extra volume geven.

hs3

Door je haar half om hoog te dragen lijkt het optisch al voller. Zorg ervoor dat je je haar op de bovenkant lucht toupeert zodat hier het volume zit.

hs4

Ga voor extreem en ga voor een heavy pony.. De pony doet jouw haar direct voller lijken.

hs5

Sommige dikke vlechten kunnen heel slordig worden aan het einde van de dag. Maar een dunne vlecht zoals deze zal de gehele dag strak en gepolijst zitten.

hs6

Dun haar oogt ook “luchtig”. Pak jouw haren samen en maak er een messy bun voor voor een nonchalante look.

hs7

Pak je haar bij elkaar en maak er een mooie milk maid braid van. Hoe rommeliger hoe beter. Toupeer je haar van te voren licht en trek er links en rechts wat plukjes uit voor een nonchalante maar chique look.

Volg Lifestyle Fabriek ook op |Facebook|Instagram|Bloglovin|Pinterest

haarstijlen voor dun en fijn haar

Reacties

reacties

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

CAPTCHA afbeelding
*

CommentLuv badge