KEN JIJ DEZE 5 NIEUWE LINKEDIN FEATURES AL?

Was jij net als ik even de weg kwijt op het moment dat LinkedIn haar nieuwe lay-out lanceerde?  Bij deze update verdwenen er gelijk een aantal functies die ik persoonlijk vaak gebruikte. Gelukkig heeft LinkedIn goed geluisterd naar de feedback van de gebruikers en zijn er een aantal functies terug gekomen en een aantal hele fijne functionaliteiten toegevoegd!

Zoeken in het netwerk van je connecties: 

Via een geavanceerde zoekfunctie kun je binnenkort zoeken in het netwerk van je connecties. Met de nieuwe lay-out kon je wel de volledige lijst van het netwerk van je connecties zien,  maar binnenkort kun je  ook zoeken op basis van keywoorden, locatie en bedrijven.  LinkedIn heeft aangegeven dat deze functie binnenkort beschikbaar wordt, het is alleen niet zeker of deze functie voor iedereen toegankelijk zal zijn of enkel voor de betalende gebruikers.

Meerdere foto’s toevoegen aan je update

Via de app is het mogelijk om meerdere foto’s toe te voegen aan je statusupdate. Binnenkort ook beschikbaar voor android gebruikers en voor de desktop gebruikers.

Video

Voor iedereen die graag video content deelt, goed nieuws! Momenteel is het enkel mogelijk om een YouTube link te delen. Op korte termijn zal het ook mogelijk zijn om rechtstreeks via LinkedIn videos op te nemen en te delen. Je video kan max 10 minuten duren, zal vanzelf afgespeeld worden én worden er statistieken over het bereik van je video bijgehouden.

Meldingen uitzetten

Vind je het vervelend om continu meldingen te ontvangen als anderen ook reageren op een post waar jij ook op gereageerd hebt? De oplossing is heel makkelijk, je kan deze meldingen nu per post uitzetten.

hoe zet je meldingen uit op linkedin

 

Beter gevonden worden in google

Last but not least! Als je tijdens het posten van jouw update kiest voor “public posting” dan wordt jouw post geïndexeerd door Google. Goed voor je vindbaarheid en je SEO!

 

MEER WETEN OVER LINKEDIN? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN VAN ONZE TRAININGEN!

 

VOLG ONS FACEBOOK EN LINKEDIN!

hoe zet je meldingen uit op linkedin

Reacties

reacties

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

CAPTCHA afbeelding
*

CommentLuv badge