6 DINGEN WAARMEE EEN MAN JOU DOL GELUKKIG MAAKT

Nobody is perfect, maar toch zijn er een aantal dingen die een man kan doen die ons dol gelukkig maken. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn!

Eerlijkheid!

Draai niet om de waarheid heen maar wees eerlijk en open over wat je doet en met wie je bent. We hoeven niet 24/7 van je op de hoogte te zijn, als we maar weten wat je bezig houdt. Eerlijkheid heeft ook een grens. Als je onze kont te dik vindt mag je dat af en toe best even doorslikken.

Begrip

Het is fijn om te weten als je begrepen wordt, vrouwen zijn nou eenmaal wat complexer. Je hoeft niet altijd alles te begrijpen, als we maar wel het gevoel hebben dat je dit 9 van de 10 keer wel doet.

Trots

Het is fijn om te weten als je lover trots op je is. Dat houdt niet in dat je je Facebook pagina vol hoeft te zetten met hoe trots je wel niet bent. Als je het af en toe maar met kleine woorden laat blijken, dat doet ons goed.

Liefde

Do we need to say more? Niets zo fijn als jezelf geliefd voelen en weten dat er iemand thuis op je zit te wachten en blij is om je weer te zien. Een spontaan lief berichtje, een knuffel of een onverwachts bosje bloemen daar worden wij gelukkig van.

Steun

Ook als wij het even niet meer zien zitten is je vriend er om je op te vangen en je er doorheen te loodsen. Jouw steun en toeverlaat in goede en in slechte tijden.

Vertrouwen

Oke mannen, wij weten dat je dagelijks naar andere vrouwen kijkt, het met je vrienden maar al te graag over borsten en billen hebt. Ze vinden het zelf ook niet leuk als wij (te) veel aandacht schenken aan andere mannen.

dingen die een vrouw gelukkig maken

 

 

LIKE US

 Afbeelding: Pinterest

dingen die een vrouw gelukkig maken

Reacties

reacties

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

CommentLuv badge

*