TERUGBLIK 2015: IK BEN JE DANKBAAR!

Net zoals oliebollen, appelflappen en champagne bij oudejaarsdag horen mag er op de laatste dag van 2015 ook zeker geen overzicht ontbreken! Ik ga je vandaag niet lastig vallen met een mega lange lijst maar neem je in vogelvlucht een mee!

Ik hou er niet van om negativiteit de boventoon te laten voeren maar 2015 heeft voor mij wel echt een aantal grote downs. Het verbreken van een relatie is natuurlijk nooit leuk, maar als daar ook nog eens een hele mooie dochter bij betrokken is, maakt dat het hele verhaal natuurlijk nog een stuk verdrietiger.

Wel ben ik erachter gekomen dat ik sterker ben dan ik dacht, dat ik meer kan dan ik dacht en dat ik het ook alleen allemaal prima voor elkaar kan krijgen! Met dit geweten kan ik werkelijk de hele wereld aan. De rust is terug gekeerd, mama en dochter zijn happy, en dat is voor mij het aller belangrijkst.

kd20

Het sporten pakte ik weer flink op, nog nooit kookte ik zoveel als dit jaar, mijn liefde voor bakken kwam weer terug en samen met Zoë beleef ik heel wat creatieve knutseluurtjes.

pl4

Daarnaast had ik heel veel uitstapjes, borrels en logeerpartijtjes met lieve vriendinnetjes. Zag ik mijn familie vaker dan ooit en ben ik vooral heel dankbaar voor alle mooie herinneringen die we weer samen hebben gemaakt.

Ook was dit het jaar waarin ik veel persoonlijker werd op mijn blog. Waar ik het eerst nog lastig vond om dingen te delen, is het nu een uitlaatklep geworden en vind ik het heerlijk om te ploggen, leuke stukken te schrijven, nieuwe recepten te delen en jullie hopelijk ook een beetje te inspireren. Maandelijks komen er zo’n 20.000 unieke bezoekers op “mijn” online plekje en ik hoop dan ook dat je volgend jaar gezellig terug blijft komen!

dw9

Hoe ik vooruit kijk? Met een glimlach, ik ben klaar voor het nieuwe jaar. Zowel privé als zakelijk. De rust is terug, de batterij is opgeladen en het wordt hoogtijd om alle mooie plannen en ideeen werkelijkheid te maken!

 

oud1

Zo, dat is ook maar gezegd. 

Voor nu wens ik je een fijne jaarwisseling. Eet je vol nu het nog kan, drink een glaasje bubbels, proost met de mensen die je lief hebt, wees dankbaar voor wat je hebt en ga met een glimlach het nieuwe jaar in!

ga1

Reacties

reacties

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

CAPTCHA afbeelding
*

CommentLuv badge