CHRISTMAS PLOG: HAPPY HO-HO TO YOU!

Terwijl dit online komt ben ik ongetwijfeld bezig met het kerstontbijt op tafel te zetten, zit ik in bad om mijn klaar te maken voor 1e kerstdag met de familie of zit ik bij de boom om de cadeautjes uit te pakken.

Christmas is here! Omdat wij de afgelopen dagen zo ontzettend druk waren, van hot naar her gingen besloot ik vandaag lekker thuis te blijven te relaxen en er alleen even op uit te gaan voor een oliebol!

Maar ook een lazy day levert genoeg leuke foto’s op. Kijk je mee?

kp10

Als iedereen nog slaapt drink ik in alle rust een kop thee. De beker maakt het nog net even wat feestelijker. Onderschat nooit de invloed van het uiterlijk van beker waaruit je jouw kop thee drink! Never!

kp9

Ik begin de ochtend met Zoë Sugg die laat zien dat ze een pinguïn trui aan heeft met muziek. Ik snap wel waarom Zoë wereldwijd zo geliefd is!

kp2

He he, om 8:30 is Zoë eindelijk ontwaakt en hebben we samen met alle knuffels een feestje in haar bed.

kp1

Omdat ze de komende dagen asociaal verwend wordt besluiten we dat ze deze ochtend alvast twee cadeautjes mag uitpakken..

kp8

De buit is een stofzuiger en een puzzel. De stofzuiger wordt meteen in gebruik genomen, fijn van die praktische cadeaus! (lieve Miele, een kleine tip, maak er eentje die echt werkt!).

kp4

Gewassen, gestreken en een  ongegeneerde make-up loze selfie.

q1

Look of the day.

kp7

Zoë doet zingend en dansend het huishouden..

kp6

Speelt met Paw Patrol terwijl ik mijn plog maak.. (groot fan van Marshaaaaaaal, zoals we dat hier zeggen!).

kp5

Samen met de pop spelen..

q2

En de Winnie de Pooh puzzel maken.

kp11

Broodjes eten wij over het algemeen niet voor de televisie, maar, omdat het al een klein beetje feest is eten we op de bank een broodje en kijken we Mickey Mouse.

kp3

Als Zoë slaapt blijf ik mij even verbazen over de Netflix knop op de afstandsbediening. Het is nou niet zo dat ie-de-reen Netflix heeft, het blijft een extra abonnement. First world problems..

u1

 

En bestel ik een unicorn cookie cutter. Dit moet uiteraard gemaakt worden! To be continued!

kp14

Wat doe je als je weer wakker bent? Juist, stofzuigen. Let vooral even op hoe ze de stofzuiger aanzet. Als een echte prof!

kp13

De oliebol wordt en wafel en mevrouw wil even konijntjes kijken.

kp12

Ik doe nog een poging voor een leuke kerstfoto maar mijn held op sokken vindt het toch een beetje eng, alleen in zo’n grote koets.

pdd4

Thuis gekomen maken we snoepkettingen. Het rijgen blijkt leuker dan het eten. (Vindt Zoë dan, ik vind de snoepjes op eten minstens zo leuk).

pdd1

Ook op kerstavond besluit ik nog “even” te planken. Het gevoel van sterker worden is zo fijn! Het sporten staat met deze drukke weken op een lager pitje, het mag geen excuus zijn, maar toch. Vanaf volgende week ga ik ook daar weer hard aan de slag!

pdd2

De rest van de avond eet ik sushi, drink ik Hugo, eet ik nog meer kaasjes, toastjes en andere lekkere dingen die alles behalve goed voor je zijn. Maar who cares, het is kerst!

Geniet van je dagen! Eet, drink, lach, leef, geniet en heb lief!

Bedankt voor het lezen en tot morgenochtend?

Love – D.

Reacties

reacties

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

CommentLuv badge

*